Claw - NSW



Jó szívvel ajánlom a retro játékok kedvelőinek a Claw című platformjátékot. Bár a játék 95-ben jelent meg, ezek a klasszikus platformok jól öregednek és mai napig élvezhetőek. 


TESZTELT RENDSZER:   16.0.3   Atmosphère 1.5.4

Amire szükség van:

Nintendo switch hb program, ami tartalmazza a játék fájlait is: Klikkelj a linkre!

Játék verzió:   (PC) de ez benne van a linkelt letöltésben.

Telepítés

Másoljátok a kibontott claw mappát a nintendo switch sd kártyáján a switch mappába.

Futtatás:

A jobb oldali R gombot nyomva tartva lépjetek be az albumba. Applet mód nem ajánlott, tehát mindenképp tartsátok nyomva az R gombot, hogy a HB menüben ne jelenjen meg az applet mode felirat. Ellenkező estben ne csodálkozzatok, ha leáll, kifagy. És már indíthatjátok is a Claw című játékot.

VÉGSZÓ:

Claw, azaz Karom... Vajon ki lehet egy ilyen beszédes című játék főszereplője? Nem más, mint a rettenthetetlen titkos-ügynök macska, Karom Kapitány! Hősünk egy korábbi balul elsült kalandja miatt a galád kutyák börtönében raboskodik, ahol egy titkos levelet talál. A levélben a "9 Élet Amulettjéről" van szó, ami viselőjének sérthetetlenséget biztosít - Karom természetesen elhatározza, hogy minden áron megszerzi az ékszert. A program klasszikus akció/kaland alapokra épül, 14 pályát, 40 különböző ellenfelet, veszélyes csapdákat, fejtörőket és 20 perc animációt tartalmaz. Karom Kapitány útja során pisztolyokat, dinamitokat, varázsigéket és késeket használhat, hogy megvédje magát. A játék háttereit kézzel festették és renderelték, a nagyfelbontású grafika és a szuper fényhatások a legigényesebb játékosokat is ki fogják elégíteni.  - beholder

Megjegyzések