Jazz Jackrabbit 2: The Secret Files - NSW

Kiegészítésképpen ajánlom a Jazz Jackrabbit 2™ - A Teknősök Városa egyedi részt, külön kiemelném, hogy magyar srác rakta össze, Vecsey Balázs, hatalmas pacsi neki, köszönjük! Erről bővebben itt olvashattok, és innen szerezhetitek be: Kattints a linkre!

FORDÍTÁS: A teknősök városa magyar, és bár a Jazz 2-hőz van PC-s fordítás, ez a verzió azt nem használja. 
TESZTELT RENDSZER:   16.0.3   Atmosphère 1.5.4 

Amire szükség van:
Nintendo switch hb program: Jazz2.nro program. Innen letölthetitek: Kattints a linkre!
Játék verzió:   (PC) Működik a sima Jazz Jazzrabit 2-vel is, de ott nincs harmadik választható karakter.
Amiket támogat: (Shareware Demo, Holiday Hare '98, The Secret Files és Christmas Chronicles)
A Jazz² Resurrection támogatja az eredeti játék különféle verzióit, de ajánlott a The Secret Files használata .

Telepítés:
Másold bele a  jazz2.nro fájlt a nintendo switch sd kártyáján a switch mapppába.
Ezután másold a kibontott Jazz Jackrabbit 2: The Secret Files kibontott fájlait az sd kártyádra, mégpedig úgy, hogy létrehozol egy Games, abban egy Jazz2, és abban egy Source nevű mappát. Ebbe másolod a játékfájlokat. /Games/Jazz2/Source/ (Ha a teknősők városa kiegészítést is szeretnéd, azt is.)

Futtatás:
A jobb oldali R gombot nyomva tartva lépjetek be az albumba. Applet mód nem ajánlott, tehát mindenképp tartsátok nyomva az R gombot, hogy a HB menüben ne jelenjen meg az applet mode felirat. Ellenkező estben ne csodálkozzatok, ha leáll és kifagy. A Jazz 2 Resurecctionnal indíthatjátok a játékot.

Fontos:
Ne ijedjetek meg, első indításkor a kezdővideó elnyomhatatlan, és utána hosszabb ideig fehér képernyőt láthattok. Ezt az oldalon is írják, de legközelebb már gyorsan fog indulni, és a videót is el lehet majd nyomni. Szóval csak első induláskor lesz ilyen.

Opcionális:
Nem értettem, hogy egy ilyen nagyszerű alkalmazásnak miért nincs kisképe a hb menüben. Így kreáltam magamnak egyet, és szívesen megosztom veletek, hátha valaki más is szeretne ilyet.


A kép használatáról itt olvashattok: HB programok képcseréje

Végszó:
Ajánlom nektek, hogy a nyúl ügyesen vigye a vadászpuskát! Élvezzétek ezt a remek is lövöldözős platformjátékot szeretett nintendo kézikonzolotokon is! Ne feledjétek, rátok senki sem mondhatja, hogy: „Nyuszi vagy! Nyusz-nyusz-nyusz!” 

Megjegyzések