MAGYARÍTÁSOK TELEPÍTÉSE - JÁTÉKADATOK MEGTEKINTÉSE - JÁTÉKNYELV VÁLTÁSA - NX LOCALE SWITCHER

Legyen szó innen letöltött magyarításról, vagy amit megtaláltok pl. a magyaritasok.hu oldalon, nagyon egyszerűen működésre bírhatjátok a nintendo switchen. Pár alapkövetelmény a biztos működéshez: 
Mindenekelőtt fusson a gépeteken egy kosztum rednszer, pl. Atmosphere. 

Az olvass el fájlból ellenőrízhetitek, hogy a megfelelő játékverzióval, annak a megfelelő frissítésével rendelkeztek-e: A játék ikonjára lépre a switchen, a + gomb lenyomásával meggyőződhettek, hogy a játékotok verziója, és a magyarítás biztosan kompatibilis.
Amennyiben így van, akkor kövessétek a magyarítás telepítésének a menetét, ami nem más, ha sima bemásolós módszerről van szó, minthogy a sokszámos mappát (annak tartalmával) bemásoljátok a az sd kártya alábbi könyvtárszerkezetesbe, tehát sd kártya – atmosphere mappa, és contents mappa, ide kell az aktuális sokszámos mappát másolni: 
Ez a gép\Switch\SdCard\atmosphere\contents 
Fontos, hogy olvassátok el, hogy kell-e esetleg nyelvet váltani, mert nem minden esetben indul magyarul a játék. Természetesen, ha más a verziótok, újabb, nyugodtan írhattok nekem, és frissítjük a fordítást. Más verzió esetén működhet a magyarítás, de nem törvényszerű, ha a sokszámos mappát átnevezitek a saját verziótokra. A verziószám kiderítésére használjátok az NX Locale Switcher programot. Ezzel nem csak a mappaszámsort egyeztethetitek, hanem kényszeríthetitek a játékot más nyelven való elindulásra is. 
Fontos: Nem működik megfelelően applet módban! Ezért vagy nyomva tartjátok az R gombot, és így indítsatok el egy tetszőleges játékot, ezzel bekerültök a teljes módban futtatott hbmenübe, vagy a hbmenut nsp módban telepítitek a switchre. Így a bal felső sarokban nem szerepel majd a piros applet mode felírat. 

Megjegyzések