Star Wars: Lethal Alliance - PSP

   
 FORDÍTÁS, LEÍRÁS: Döme, B0B0, EkE - Svélecz Gábor (menü)
LEKTORÁLTA, PORTOLTA: Eke  
TESZTELTE: Hirvadhor
JÁTÉKVERZIÓ:    
                                              FONTOS: A játékban a videókat nem sikerült feliratozni, így sajna a történet egy része csak angolul olvasható.

MAGYARÍTÁS: Kattints a linkre!

HOGYAN TELEPÍTSD: 

Első lépésként töltsük le az UMDGen programot, csomagold ki. Ezzel a programal fogun a PSP ISO képfájlban fájlokat cserélni.
- Második lépésként töltsd le a magyarítást a játékhoz.
- Harmadik lépés már a magyarítás bültetése a játékba: Indítsuk el az UMDGen programot, majd klikkel az OPEN gombra, vagy File/Open Disc.

1. Ha ezzel megvagytok, válasszátok ki a nemrégiben az UMD-ről lemásolt .ISO fájlt, majd a nagyobb ablakrészban jobbklikk Add/Existing Folder.

Majd válasszátok ki a letöltött és kicsomagolt magyarítás mappáján belüli PSP_GAME mappát, és nyomjatok Ok-t.

2. Ha ezzel megvolnátok, a program megkérdezi, hogy felül akarjátok-e írni a már meglévő fájlokat.

3. Válasszátok a Yes To All opciót, majd utolsó lépésként mentsétek el az immáron magyar játékot. Nyomjatok Ctrl+s billentyűt, vagy válasszátok a Save ikont, és az Uncompressed lehetőséget. Ekkor már csak meg kell adnotok hogy hová mentse a játék-képfájlt.

4. Adjátok meg a mentés helyét, és egy nevet az iso-nak, majd OK.
A mentés végeztével, a játék már használható is. Ha valakinek szúrná a szemét a játék fájlmérete, az tömörítse be a CSO-ba az ISO-t. 

JÁTÉKINFÓ:

Főhősnőnk(?), Rianna Saren, származását tekintve annak Twi’Lek fajnak a tagja, akik közül anno még Kyle Katarn és Leila hercegnő toborzott ellenállókat azért, hogy segítségükre legyenek a Halálcsillag és a Birodalom ördögi terveinek megszerzésében, megismerésében. A hölgyemény abszolút friss hús, debütálása kifejezetten eme játékra tehető, korábban sehol sem találkozhattak karakterével a rajongók. Testalkatilag egy igen akrobatikus képességekkel megáldott, szereplővel van dolgunk, olyan könnyedén pördül, ugrik, szalad, majd gyilkol, hogy azt már-már egy edzettebb harcművész is megirigyelhetné. Fegyvertára eleinte elég puritán, csupán egy kézifegyverrel, valamint egy közelharcra alkalmas szerszámmal büszkélkedhet. Ez persze később még bővülni fog. A harcnak természetesen nem egyedül vág neki a mi kis idegenünk, segítségére lesz egy repülő, harcias kis droid is, aki a Zeeo nevet kapta társától. A kezdeti nehézségek dacára, a játék során igazi “barátság” szövődik kettejük közt. Kölcsönösen segítve egymást, sokszor embert, twi’leket és droidot is próbára tevő helyzeteket megoldva harcolnak egymás oldalán a célért, becsületért.- Gamer365

         

Megjegyzések