USB File Transfer

Háromféle módszert érdemes használni, az SD kártya ki-be rángatása helyett arra, hogy tartalmat másoljunk rá!

1. Az NXTMP Kattints a linkre! , ha usb kábellel összekötitek a switchet és a PC-t, akkor az nxtmp megérintésével a hb menüből, láthatok és módosíthatjátok a micro sd tartalmát a PC-n.



2. A nagyobb fájlok esetén javasolom a Hekate eszközt. A hekate ugyanúgy, mint az athmosphere, egy bin fájljal indítható. (Javasolt hozzá a Payloud Launcher. Lásd: Kattints a linkre!)

A hekatet inne éritek el: Kattints a linkre!

A hekateben válaszátok a közvetlen USB kapcsolathoz a felső sorból a Tools fület, majd jobboldalt alul az USB Tools lehetőséget!

Ezután a bal felső SD Card érintésével a switch közvetlen kapcsolatba kerül a PC-vel, és másolhattok a kártyájára gyorsan, akár egy pendrive lenne.

Majd miután másoltatok a switchre és befejeznétek a munkálatokat, válaszátok le a PC-n elsőnek biztonságos eltávolítással, majd a switchen érintsétek meg a Close feliratot.

Ezután a legegyszerűbben vissza tudtok lépni a cfw-be úgy, hogy a felső sorból a Home, majd a menüből a Payloads menüpontot érintve kiválasztható a fusee bin. (Ehhez viszont fontos, hogy a Switch\SdCard\bootloader\payloads mappában mindig az aktuális cfw fusee.bin-je legyen.)


3. A harmadik pedig az USB File Transfer, ami azAthmosphere (Kattints a linkre!) 1.5.2-es verzója óta elérhető.

Akinek más cfw-je van fent, az is letöltheti, és a switch mappából átmásolhatja a saját switch mappájába az SD kártyán. Használata megegyezik az nxmtp-vel, adatátvitel tekintetében felveszi a versenyt a hekate módszerrel. Adatmásolás majdnem esetén teljesen kiváltja a fentebbi két módszert. Azért majdnem, mert néha a hekate stabilabb.

Megjegyzések